Gotowanie na parze (twarda)

książka

Wydawnictwo Dragon
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Dragon
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 09.08.2011

RECENZJE - książki - Gotowanie na parze

4.5/5 ( 6 ocen )
  • 5
    3
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0