Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru (twarda)
książka
Wydawnictwo Jedność |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić `trudne` składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki `free` nie były tak smaczne!Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Jedność |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 05.10.2017 |