Opis produktu:
książka kucharska jakiej nie było! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy duchu fusion cuisine. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej. To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowy, o Gotowaniu na antenie, wielkiej przygodzie z hotelem Jan III Sobieski oraz o piłkarskiej reprezentacji narodowej wymagającej potraw nie tylko wyjątkowo smacznych, ale i zdrowych. A wyniki kadry świadczą o tym, że udało mu się to z nawiązką - drugi z rzędu awans do mistrzostw świata wywalczony za kucharskiej kadencji Roberta Sowy. W książce znajdują się ponadto wywiady z innymi mistrzami kuchni, dziennikarzami, gwiazdami muzycznej sceny, dziennikarzami, trenerami i piłkarzami.Robert Sowa - szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego!
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Jacek Santorski |
Oprawa: | twarda |
Wprowadzono: | 06.12.2005 |