ENCYKLOPEDIA POLSKIEJ SZTUKI KULINARNEJ 2400 przepisów (twarda)

książka

Wydawnictwo Rea
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki.
Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej.
Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale `Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki`.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 28.03.2011

RECENZJE - książki - ENCYKLOPEDIA POLSKIEJ SZTUKI KULINARNEJ 2400 przepisów

4.2/5 ( 5 ocen )
  • 5
    3
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0