Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Drób (twarda)

Podstawy gotowania

książka

Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów! Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych. Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci - nuggetsy z kurczaka.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 20.01.2009

RECENZJE - książki - Drób, Podstawy gotowania

4/5 ( 1 ocena )
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0