Cymesy z mojej mesy. Kuchnia pod żaglem.
książka
Wydawnictwo Książka i Wiedza |
Oprawa miękka |
Opis produktu:
Gotowanie pod żaglem, trochę trudniejsze niż na stałym lądzie, wcale nie musi być ograniczeniem naszej fantazji. I tu można przyrządzać szybko zdrowe i smaczne potrawy. Prostota ich przyrządzania może być tylko zaletą, podobnie jak fakt, że wszystkie te przepisy zostały sprawdzone w praktyce. Co prawda oryginalne przepisy czasami są modyfikowane, jak w przypadku bretońskiej zupy rybnej, gdzie w oryginale kroi się CAŁE ryby, nie pomijając ŻADNEJ części, natomiast autor jednak odkrawa rybom głowy i patroszy je, są to jednak modyfikacje mogące liczyć na zrozumienie.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Książka i Wiedza |
Oprawa: | miękka |
Wprowadzono: | 08.05.2006 |