Czy wiecie może, drodzy państwo, jak zrobić przepyszną wuzetkę? Jak upiec przepyszny jabłecznik? A może przecudowną karpatkę? Albo chociażby napoleonka, babkę, kruche ciasteczka, ciasteczka z owocami, kruche ciasta itd. Itp. Typów i rodzajów ciast i ciasteczek, różnych słodkich pyszności jest co nie miara i nie mam zamiaru ich wszystkich wymieniać, bo i tak już dawno cieknie mi ślinka... A są przepyszne. Wszystkie te przepisy zebrane w jednej książce przez redaktorów z Prószyński Media są niesamowicie dobre, aromatyczne, wyglądają pięknie. Oczywiście o ile zrobimy je wedle przedstawionego w książce przepisu. Ale i z tym nie powinno być problemu bo z jednej strony opisy przygotowania ciast i ciasteczek są pięknie wytłumaczone, wszystko jest jasne i przejrzyste. A z drugiej strony są zdjęcia, które pomogą nam w odzwierciedleniu oryginalnego wyglądu ciasteczek. Smacznego i polecam!