książka
Wydawnictwo Dragon |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty..."Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami - książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Dragon |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 04.10.2011 |