Chleb

Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

książka

Wydawnictwo Buchmann
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego `biblię` - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Buchmann
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 17.10.2019

RECENZJE - książki - Chleb, Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1