Autonomia prawa ze stanowiska teorii i filozofii prawa. - Joanna Helios - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione

Autonomia prawa ze stanowiska teorii i filozofii prawa.

książka

• Wydawnictwo Uniwersytet Wrocławski
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 206
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Dostępność niedostępny

Autonomia prawa ze stanowiska teorii i filozofii prawa. - opis produktu:

"Joanna Helios, Wstęp;<BR> Joanna Helios, Introduction;<BR> Andrzej Bator, Globalizacja jako perspektywa postrzegania prawa;<BR> Michał Błachut, Autonomia podmiotu a neutralność moralna prawa;<BR> Joanna Helios, Prawo europejskie jako rodzaj prawa;<BR> Wioletta Jedlecka, Suwerenność a integracja europejska;<BR> Jacek Kaczor, Nadużycie prawa podmiotowego;<BR> Stanisław Każmierczyk, Uwagi metodologiczne w związku z Konstytucją Europejską,<BR> Artur Kozak, Homeostaza prawa;<BR> Zbigniew Pulka, Rozum totalny w poszukiwaniu legitymowanego prawa<BR>"

Książka Autonomia prawa ze stanowiska teorii i filozofii prawa. pochodzi z wydawnictwa Uniwersytet Wrocławski. Autorem książki jest Joanna Helios. Należy do gatunków: nauki społeczne, prawo, teoria prawa i prawo rzymskie. Książka Autonomia prawa ze stanowiska teorii i filozofii prawa. liczy 206 stron. Jej wymiary to 165 x 236.
S
Szczegóły

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Autonomia prawa ze stanowiska teorii i filozofii prawa.

4.5/5 ( 8 ocen )
    5
    2
    1
    0
    0

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.