Wybierz dział aby zawęzić wyniki do konkretnej grupy towarowej.

wpisz minimum 3 znaki

Wyszukiwanie: technologia zywnosci podrecznik dla C

Widok: lista skrócona | lista z opisami

wszystkie produkty produkty w promocji najczęściej kupowane zapowiedzi najczęściej recenzowane nowości
sortuj wg trafności ↓ sortuj wg nazwy sortuj wg ceny sortuj wg daty sortuj wg popularności
Technologia żywności cz. 1. Podstawy technologii żywności - Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak

Technologia żywności cz. 1. Podstawy technologii żywności

Wydawnictwo: ab format

 

Wysyłamy w: 5 - 7 dni + czas dostawy

Dostępność: mały zapaspomoc

Brak na naszym magazynie.
Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
Szansa na realizację 20%.
Potrzebny czas 5-7 dni roboczych.

Nasza cena: 35,72

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

32,15

Technologia wędzenia żywności - Edward Kołakowski

Technologia wędzenia żywności

Wydawnictwo: PWRiL

 

Wysyłamy w: 3 - 5 dni + czas dostawy

Nasza cena: 56,69

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

51,02

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe tom 2 - Ewa Czarniecka-Skubina

Nasza cena: 29,66

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

26,69

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe tom 1 - Ewa Czarniecka-Skubina

Nasza cena: 29,66

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

26,69

TECHNOLOGIA I TOWAROZNAWSTWO PODRĘCZNIK DLA TECHNIKUM - Urszula Łatka

Nasza cena: 30,30

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

27,27

Technologia informacyjna dla szkół ponadgimnazjalnych - Grażyna Koba

Technologia informacyjna dla szkół ponadgimnazjalnych
Podręcznik

Wydawnictwo: Migra

 

Wysyłamy w: 5 - 7 dni + czas dostawy

Dostępność: mały zapaspomoc

Brak na naszym magazynie.
Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
Szansa na realizację 20%.
Potrzebny czas 5-7 dni roboczych.

Nasza cena: 23,18

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

20,86

Technologia informacyjna. Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych - Witold Wrotek

Nasza cena: 27,68

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

24,91

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM PODRĘCZNIK CZĘŚĆ 1 - Aleksandra Procner

Nasza cena: 39,49

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

35,54

Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka - Jan Fidurek

Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka

książka

Wydawnictwo: DGM Informationsgesselschaft

Wprowadzono: 19.11.2007

Wysyłamy w: 5 - 7 dni + czas dostawy

Dostępność: mały zapaspomoc

Brak na naszym magazynie.
Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
Szansa na realizację 20%.
Potrzebny czas 5-7 dni roboczych.

Nasza cena: 32,77

Cena detaliczna: 35,62

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

28,50

APTEKA ŻYWNOŚCI - Jean Carper

APTEKA ŻYWNOŚCI

książka

Wydawnictwo: Vesper

Wprowadzono: 17.10.2008

Wysyłamy w: 24h - 48h + czas dostawypomoc

Realizacja w ciągu 24h (dni robocze) dotyczy: - zamówień za pobraniem potwierdzonych danego dnia do godziny 12.00 - zamówień opłaconych kartą kredytową do godziny 12.00 - zamówień opłaconych przelewem po zaksięgowaniu wpłaty do godziny 12.00

Nasza cena: 27,45

Cena detaliczna: 29,83

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

23,86

rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Kup podręczniki i wyprawkę szkolną
na RATY!

Szczegóły >>

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: