Wybierz dział aby zawęzić wyniki do konkretnej grupy towarowej.

wpisz minimum 3 znaki

Wyszukiwanie: technologia gastronomiczna z obsluga E

Widok: lista skrócona | lista z opisami

wszystkie produkty produkty w promocji najczęściej kupowane zapowiedzi najczęściej recenzowane nowości
sortuj wg trafności ↓ sortuj wg nazwy sortuj wg ceny sortuj wg daty sortuj wg popularności
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 1. dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego - Beata Mikuta

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 1. dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego

Wydawnictwo: ab format

 

 

Wysyłamy w: 5 - 7 dni + czas dostawy

Dostępność: mały zapaspomoc

Brak na naszym magazynie.
Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
Szansa na realizację 20%.
Potrzebny czas 5-7 dni roboczych.

Nasza cena: 15,48

Cena detaliczna: 17,20

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM W PYTANIACH I ZADANIACH. ZESZYT ĆWICZEŃ. CZĘŚĆ 2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Nasza cena: 11,79

Cena detaliczna: 13,10

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM PODRĘCZNIK CZĘŚĆ 1 - Aleksandra Procner

Nasza cena: 35,54

Cena detaliczna: 39,49

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM PODRĘCZNIK DLA TECHNIKUM. CZĘŚĆ 3 - Aleksandra Procner, Krystyna Flis

Nasza cena: 30,41

Cena detaliczna: 33,79

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM PODRĘCZNIK DLA TECHNIKUM. CZĘŚĆ 2 - Aleksandra Procner, Krystyna Flis

Nasza cena: 33,39

Cena detaliczna: 37,10

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
TECHNOLOGIA INFORMACYJNA. PODRĘCZNIK DLA LICEÓW I TECHNIKÓW Z PŁYTĄ CD-ROM - Sławomir Żaboklicki, Anna Korchut, Małgorzata Buchert

TECHNOLOGIA INFORMACYJNA. PODRĘCZNIK DLA LICEÓW I TECHNIKÓW Z PŁYTĄ CD-ROM

Wydawnictwo: eMPi2

 

 

Wysyłamy w: 5 - 7 dni + czas dostawy

Dostępność: mały zapaspomoc

Brak na naszym magazynie.
Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
Szansa na realizację 20%.
Potrzebny czas 5-7 dni roboczych.

Nasza cena: 22,57

Cena detaliczna: 25,08

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
Technologia gastronomiczna 3. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego - Anna Kmiołek

Nasza cena: 39,56

Cena detaliczna: 43,95

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
Technologia gastronomiczna 2. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego - Anna Kmiołek

Nasza cena: 37,62

Cena detaliczna: 41,80

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
Technologia gastronomiczna 1. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego - Anna Kmiołek

Nasza cena: 33,39

Cena detaliczna: 37,10

U nas taniej o 10%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
Dobra obsługa to dobry interes - Catherine DeVrye

Dobra obsługa to dobry interes

książka

Wydawnictwo: Zysk I S-Ka

Wprowadzono: 23.01.2007

Wysyłamy w: 5 - 7 dni + czas dostawy

Dostępność: mały zapaspomoc

Brak na naszym magazynie.
Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
Szansa na realizację 20%.
Potrzebny czas 5-7 dni roboczych.

Nasza cena: 24,17

Cena detaliczna: 26,27

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

21,02

rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Kup podręczniki i wyprawkę szkolną
na RATY!

Szczegóły >>

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: