Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Technik organizacji usług gastronomicznych

podręcznik

Wydawnictwo ab format
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Spis treści:
* Wstęp
1. Standard wymagań egzaminacyjnych dla zawodu
2. Egzamin zawodowy (wyciąg z rozporządzenia MEN)
3. Suplement do dyplomu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe
4. Zestawy pytań testowych i zadań praktycznych
5. Odpowiedzi do pytań testowych
6. Odpowiedzi do zadań praktycznych
7. Wymagania, które trzeba spełnić,aby przystąpić do egzaminu zawodowego
* Literatura
* Przydatne linki.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: ab format
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Technik organizacji usług gastronomicznych

4.7/5 ( 10 ocen )
  • 5
    8
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0