rozwiń
rozwiń
zwiń
zwiń
wpisz minimum 3 znaki
WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ocena: 5, głosów: 1
 

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Wydawnictwo: Rea

Wysyłamy w: 2 - 3 dni + czas dostawy

 

Nasza cena: 46,87

dodaj do przechowalni dodaj do listy życzeń Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

42,18

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje (0)

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - opis produktu:

Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: zasadnicze szkoły zawodowe, klasa 1, przedmioty zawodowe, podręcznik

Wydawnictwo: Rea
Oprawa:miękka
Wymiary:165x235
Ilość stron:248
Nr dopuszczenia:20/2004
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Tego samego autora

Gastronomia Tom II. Technologia ...

M. Konarzewska

podręcznik

41,85 zł taniej -10%

Gastronomia Tom II. Technologia ...

M. Konarzewska

podręcznik

41,84 zł taniej -10%

Brak list życzeń:

Utwórz

zamówienie tradycyjne
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Łączna wartość zamówienia: 0 zł0 zł
Dostawa i płatność › Płatność ›
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: