Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

podręcznik

Wydawnictwo Rea
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

4.3/5 ( 8 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    1