:
:
:
:
:
WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ocena: 5, głosów: 1
 

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Wydawnictwo: Rea

Wysyłamy w: 24h - 48h + czas dostawypomoc

Realizacja w ciągu 24h (dni robocze) dotyczy: - zamówień za pobraniem potwierdzonych danego dnia do godziny 12.00 - zamówień opłaconych kartą kredytową do godziny 12.00 - zamówień opłaconych przelewem po zaksięgowaniu wpłaty do godziny 12.00

 

 

DARMOWA DOSTAWA POCZTĄ POLSKĄ NA TERENIE KRAJU OD 80 PLN, PRZY PRZEDPŁACIE!

Nasza cena: 44,53

Cena detaliczna: 46,87

U nas taniej o 5%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

42,18

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - opis produktu:

Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: zasadnicze szkoły zawodowe, klasa 1, przedmioty zawodowe, podręcznik

Wydawnictwo: Rea
Oprawa:miękka
Wymiary:165x235
Ilość stron:248
Nr dopuszczenia:20/2004
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00 10.00 10.00
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: