Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności

Systemy, metody, narzędzia

podręcznik

Wydawnictwo Difin
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Difin
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności, Systemy, metody, narzędzia

4.4/5 ( 7 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    0
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0