Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii
podręcznik
Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego |
Opis produktu:
`Niniejszy podręcznik przeznaczony jest dla studentów uczelni przyrodniczych realizujących przedmiot `towaroznawstwo produktów spożywczych`. Podręcznik może być w szerokim zakresie wykorzystywany również przez studentów uczelni ekonomicznych, uczniów średnich szkół gastronomicznych i przemusłu spożywczego oraz kadrę inżyniersko-techniczną zakładów przetwórstwa spożywczego, pragnących poszerzyć swoją wiedzę z zakresu prawa żywnościowego Unii Europejskiej, a także z zakresu charakterystyki i oceny jakościowej najważniejszych grup produktów spożywczych, dokonywanej na podstawie akualnie obowiązujących dokumentów aktualizacyjnych.`
Szczegóły |
Dział: | Podręczniki szkolne |
Wydawnictwo: | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |