Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Część 2. Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii
podręcznik dla Zasadniczej Szkoły Zawodowejpodręcznik
Wydawnictwo Rea |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Szczegóły | |
Dział: | Podręczniki szkolne |
Wydawnictwo: | Rea |
Oprawa: | miękka |