:
:
:
:
:
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii
ocena: 6, głosów: 2
 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii

Wydawnictwo: Rea

Wysyłamy w: 3 - 5 dni + czas dostawy

 

 

DARMOWA DOSTAWA od 50zł
(przy przedpłacie) Pocztą Polską

Nasza cena: 47,23

Cena detaliczna: 55,57

U nas taniej o 15%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka
Powrót
  • Do kompletu

  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - opis produktu:

Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: zasadnicze szkoły zawodowe, klasa 1, przedmioty zawodowe, podręcznik

Wydawnictwo: Rea
Oprawa:miękka
Wymiary:190x250
Ilość stron:208
ISBN:978-83-0214-105-8
Nr dopuszczenia:11/2004
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00 10.00 10.00 10.00
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: