wpisz minimum 3 znaki
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii
ocena: 6, głosów: 2
 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii

Wydawnictwo: Rea

Dostępność: niedostępny

DARMOWA DOSTAWA od 50zł do kiosków RUCH

Nasza cena: 55,57

dodaj do przechowalni

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

50,01

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - opis produktu:

Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Rea
Oprawa:miękka
Wymiary:190x250
Ilość stron:208
ISBN:978-83-0214-105-8
Nr dopuszczenia:11/2004
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Kup podręczniki i wyprawkę szkolną
na RATY!

Szczegóły >>

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: