Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Część 2. Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii

podręcznik dla Zasadniczej Szkoły Zawodowej

podręcznik

Wydawnictwo Rea
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Część 2. Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii, podręcznik dla Zasadniczej Szkoły Zawodowej

5/5 ( 6 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0