rozwiń
rozwiń
zwiń
zwiń
wpisz minimum 3 znaki

Wybierz z dostępnych produktów

Technologia gastronomiczna z ...

A. Procner

podręcznik

32,10 zł taniej -5%

Technologia gastronomiczna z ...

A. Procner

podręcznik

35,25 zł taniej -5%

Technologia gastronomiczna z ...

A. Procner

podręcznik

37,52 zł taniej -5%

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z ...

E. Superczyńska

podręcznik

12,45 zł taniej -5%

Gastronomia Tom II. Technologia ...

M. Konarzewska

podręcznik

44,18 zł taniej -5%

Gastronomia Tom II. Technologia ...

M. Konarzewska

podręcznik

44,17 zł taniej -5%

Technologia gastronomiczna

P. ZBIOROWA

podręcznik

86,12 zł taniej -5%

Żywienie i usługi gastronomiczne ...

K. Krajewski

podręcznik

32,11 zł taniej -5%

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii
ocena: 6, głosów: 2
 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii

Wydawnictwo: Rea

Dostępność: niedostępny

Nasza cena: 44,09

dodaj do przechowalni dodaj do listy życzeń

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

39,68

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje (0)

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - opis produktu:

Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Rea
Oprawa:miękka
Wymiary:190x250
Ilość stron:208
ISBN:978-83-0214-105-8
Nr dopuszczenia:11/2004
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ II ZSZ Podręcznik dla zawodu kucharza małej gastronomii - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

podręcznik

86.12 zł

taniej -5%

Technologia gastronomiczna

Spis treści Wprowadzenie ... 13 Rozdział 1. Charakterystyka gastronomii i technologii gastronomicznej ... 17 Rozdział 2. Organizacja funkcjonowania zakładów gastronomicznych ... 24 2.1. Działy zakładu gastronomicznego ... 24 2.2. Zaplecze gastronomiczne ... 25 2.2.1. Dział magazynowy ... 25 2.2.2. Dział produkcyjny ... 27 2.2.3. Dział...

podręcznik

44.18 zł

taniej -5%

Gastronomia Tom II. Technologia gastronomiczna ...

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich,...

podręcznik

44.17 zł

taniej -5%

Gastronomia Tom II. Technologia gastronomiczna ...

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych do kwalifikacji `Sporządzanie potraw i napojów` (T.6.) Podręcznik zgodny z nową podstawą programową i dostosowany do planu nauczania uwzględniającego podział efektów kształcenia na przedmioty. OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z...

podręcznik

32.10 zł

taniej -5%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem...

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza. Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz...

podręcznik

35.25 zł

taniej -5%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem...

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeżnych i dziczyzny.

podręcznik

37.52 zł

taniej -5%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem...

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy...

Brak list życzeń:

Utwórz

zamówienie tradycyjne
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
10.00
Łączna wartość zamówienia: 0 zł0 zł
Dostawa i płatność › Płatność ›
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: