rozwiń
rozwiń
zwiń
zwiń
wpisz minimum 3 znaki
Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz (2013)
ocena: 5, głosów: 2
 
powiększenie

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
(2013)

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: niedostępny

 

 

Planowany dodruk
przybliżona data wznowienia: 30.11.2014

DARMOWA DOSTAWA przy zamówieniach od 50zł Pocztą Polską
(dot. zam. przedpłaconych na terenie kraju)

Dodruk

Nasza cena: 49,77

Cena detaliczna: 52,40

U nas taniej o 5%

dodaj do przechowalni dodaj do listy życzeń Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

47,16

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, (2013) - opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, (2013) - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: zasadnicze szkoły zawodowe, klasa 1, przedmioty zawodowe, podręcznik

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa:miękka
Ilość stron:288
ISBN:978-83-0213-587-3
Nr dopuszczenia:2013
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, (2013) - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00 10.00 10.00 10.00

Pomoce szkolne

Segregator Angry Birds Star Wars II A5

St. Majewski

13,94 zł taniej -10%

Teczka z gumką A4

Interdruk

1,23 zł taniej -10%

Segregator Ever After High A5

St. Majewski

8,66 zł taniej -10%

Koperta na dokumenty A5

Albi

5,28 zł taniej -10%

Koperta na dokumenty A4

Albi

6,99 zł taniej -10%

Koperta na dokumenty B6

Albi

4,31 zł taniej -10%

Koperta A4

Sztuka Rodzinna

5,73 zł taniej -10%

Koperta A4

Pukka Pads

5,26 zł taniej -10%

Koperta A4

Pukka Pads

5,73 zł taniej -10%

Koperta A4

Pukka Pads

5,73 zł taniej -10%

Teczka classic VauPe

VauPe

8,22 zł taniej -10%

Teczka classic VauPe

VauPe

8,22 zł taniej -10%

Teczka classic VauPe

VauPe

8,22 zł taniej -10%

Teczka classic VauPe

VauPe

8,22 zł taniej -10%

Teczka skrzydłowa na rzep Caribic VauPe

VauPe

10,85 zł taniej -10%

Teczka z gumką ekonomiczna

1,01 zł taniej -10%

Teczka z gumką ekonomiczna

1,01 zł taniej -10%

Zobacz więcej

Tego samego autora

Brak list życzeń:

Utwórz

rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Kup podręczniki i wyprawkę szkolną
na RATY!

Szczegóły >>

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: