:
:
:
:
:
Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz (2013)
ocena: 5, głosów: 1
 
powiększenie

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
(2013)

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Wysyłamy w: 24h - 48h + czas dostawypomoc

Realizacja w ciągu 24h (dni robocze) dotyczy: - zamówień za pobraniem potwierdzonych danego dnia do godziny 12.00 - zamówień opłaconych kartą kredytową do godziny 12.00 - zamówień opłaconych przelewem po zaksięgowaniu wpłaty do godziny 12.00

 

 

DARMOWA DOSTAWA POCZTĄ POLSKĄ NA TERENIE KRAJU OD 80 PLN, PRZY PRZEDPŁACIE!

Nasza cena: 46,94

Cena detaliczna: 49,40

U nas taniej o 5%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

44,46

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, (2013) - opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, (2013) - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: zasadnicze szkoły zawodowe, klasa 1, przedmioty zawodowe, podręcznik

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa:miękka
Ilość stron:288
ISBN:978-83-0213-587-3
Nr dopuszczenia:2013
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, (2013) - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00

Tego samego autora

rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: