Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych

4.6/5 ( 19 ocen )
  • 5
    16
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1