Gastronomia Tom 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
podręcznik
Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych do kwalifikacji `Sporządzanie potraw i napojów` (T.6.)Podręcznik zgodny z nową podstawą programową i dostosowany do planu nauczania uwzględniającego podział efektów kształcenia na przedmioty.
OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.
Szczegóły | |
Dział: | Podręczniki szkolne |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Oprawa: | miękka |