Gastronomia Tom 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych do kwalifikacji `Sporządzanie potraw i napojów` (T.6.)

Podręcznik zgodny z nową podstawą programową i dostosowany do planu nauczania uwzględniającego podział efektów kształcenia na przedmioty.

OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Gastronomia Tom 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

4.5/5 ( 30 ocen )
  • 5
    23
  • 4
    2
  • 3
    3
  • 2
    2
  • 1
    0