Gastronomia Tom 2. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Gastronomia Tom 2. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

4.5/5 ( 50 ocen )
  • 5
    42
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    3
  • 1
    4