rozwiń
rozwiń
zwiń
zwiń
wpisz minimum 3 znaki
Zielenina bez glutenu wegetariańsko, sezonowo, lokalnie
ocena: 5, głosów: 1
 
powiększenie

Zielenina bez glutenu
wegetariańsko, sezonowo, lokalnie (twarda)

książka

Wydawnictwo: Druga Strona

Oprawa: twarda

Ilość stron: 184

Wysyłamy w: 24h - 48h

Nasza cena: 37,33

Cena detaliczna: 49,77

U nas taniej o 25%

dodaj do przechowalni dodaj do listy życzeń Dodaj do koszyka
Powrót GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje (1)

Zielenina bez glutenu, wegetariańsko, sezonowo, lokalnie - opis produktu:

Autorka popularnego bloga kulinarnego `Zielenina` i wydanej książki kucharskiej Zielenina na talerzu zaprasza w kolejną podróż po zielonej, zdrowej i sezonowej kuchni. Tym razem wychodzi naprzeciw wszystkim, którzy nie tolerują glutenu lub są na niego uczuleni, a także miłośnikom bezglutenowych kasz, warzyw, owoców oraz innych naturalnych produktów. Okazuje się, że kasza to prawdziwa królowa kuchni, można z niej zrobić bezglutenowy chleb, ciasto i przepyszny budyń. Autorka postanowiła pokazać, że wegetariańskie gotowanie bez glutenu może być łatwe i przyjemne, a przy tym nie musi rujnować budżetu domowego. Książka została podzielona na części zgodne z porami roku, by w przystępny sposób doradzić, jak korzystać z sezonowych, lokalnych produktów. Kolorowe i pyszne dania oparte na polskich kaszach, warzywach oraz owocach tworzą zgraną całość z aromatycznymi ziołami i przyprawami.

Zielenina bez glutenu, wegetariańsko, sezonowo, lokalnie - wybrana recenzja:

krytyk.com.pl 27/11/2016

"Po pierwsze, pozytywne emocje wywołały już same założenia przyświecające autorce podczas tworzenia ?Zieleniny bez glutenu?. Blogerka (http://zielenina.cooking) gotuje bowiem w zgodzie z ideami, które i mi są bliskie (chociaż w punkcie wegetarianizmu nigdy się nie dogadamy) ? wizyty na targu i... (czytaj dalej)

Zielenina bez glutenu, wegetariańsko, sezonowo, lokalnie - szczegółowe informacje:

Dział: Książki

Promocje: blogerzy piszą
Kategoria: kulinaria, kuchnia bezglutenowa

Wydawnictwo: Druga Strona
Oprawa:twarda
Okładka:twarda
Wymiary:199x261
Ilość stron:184
ISBN:978-83-64190-17-9
Wprowadzono: 28.10.2016
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

Zielenina bez glutenu, wegetariańsko, sezonowo, lokalnie - recenzje klientów

27/11/2016

"Po pierwsze, pozytywne emocje wywołały już same założenia przyświecające autorce podczas tworzenia ?Zieleniny bez glutenu?. Blogerka (http://zielenina.cooking) gotuje bowiem w zgodzie z ideami, które i mi są bliskie (chociaż w punkcie wegetarianizmu nigdy się nie dogadamy) ? wizyty na targu i wybieranie wyłącznie jajek ?zerówek?, to tylko drobnostki spośród zbieżnych postępowań. Najważniejsza wydaje się sezonowość, której poszukuję w każdym poradniku kulinarnym. Tylko dobierając produkty według klucza ich dostępności w zależności od pory roku możemy liczyć na przygotowanie zdrowych i smacznych posiłków. Hodowane w szklarniach, napędzane nawozami warzywa i owoce są nie tylko mniej odżywcze, ale przede wszystkim mniej intensywne w smaku, a przecież właśnie o rozpieszczanie kubków smakowych w kucharzeniu chodzi".

Zobacz również

Brak list życzeń:

Utwórz

zamówienie tradycyjne
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Łączna wartość zamówienia: 0 zł0 zł
Dostawa i płatność › Płatność ›
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: