Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Wielka księga kuchni polskiej (twarda)

Tomy 1-2

książka

Wydawnictwo AA
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Bestsellerowa kolekcja ponad 3000 oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej i współczesnej!Wśród nich:- przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło), - zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu), - ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał, - warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery, - chleb i wypieki, - przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery,- nalewki, wina, piwa, miody.Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre. Wydanie znakomicie opracowane i zilustrowane.Kunszt edytorski, fachowość porad i artystyczne piękno ponad tysiąca barwnych ilustracji i rycin czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny prezent na każdą okazję i prawdziwe wydarzenie na rynku wydawniczym. Dzieło, jakiego jeszcze nie było! Dobry prezent dla gospodyń, miłośników dobrego i smacznego gotowania, właścicieli jadłodajni i restauracji.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: AA
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 27.01.2017

RECENZJE - książki - Wielka księga kuchni polskiej, Tomy 1-2

4.1/5 ( 47 ocen )
  • 5
    25
  • 4
    8
  • 3
    10
  • 2
    1
  • 1
    3