SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Multico
Oprawa miękka
Liczba stron 118
  • Dostępność niedostępny
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamrażanie; przepisy. Seria: Zrób to sam.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Multico
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 130x190
Liczba stron: 118
ISBN: 83-7073-441-3
Wprowadzono: 28.01.2004

RECENZJE - książki - Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.3/5 ( 30 ocen )
  • 5
    16
  • 4
    7
  • 3
    6
  • 2
    1
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: