Wędzenie dla smakoszy

książka

Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach.

- Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
- Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
- Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
- Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.

Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 13.04.2017

RECENZJE - książki - Wędzenie dla smakoszy

4/5 ( 7 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1