książka
Wydawnictwo Buchmann |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Przenieśmy się do Tajlandii i dajmy się oczarować subtelnymi mieszankami tajskiej kuchni!W książce znalazło się ponad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne i wyszukane tajskie potrawy: pad thai, kurczak w zielonym curry, sałatka z zielonej papai, flan z ryby w liściu bananowca, kulki ryżowe z kokosem.
Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, niezwykle barwne fotografie.
Julie Schwob - jest kucharką i stylistką jedzenia. Jej pasją jest odkrywanie tradycyjnych kuchni i tworzenie nowych przepisów kulinarnych. Po 10-letniej karierze, głównie dla przemysłu reklamowego, postanowiła prowadzić życie kreatorki smaków i zawodowo zająć się gotowaniem. Ukończyła szkołę kulinarną w Paryżu. Napisała ponad 20 książek o tematyce kulinarnej.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Buchmann |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 21.01.2015 |