książka
Wydawnictwo Prószyński Media |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Kluski i pierogi zawsze znajdą amatorów!Kluski i pierogi to potrawy, które należą do grupy dań mącznych. Te zaś od dziesięcioleci uważano za dania tuczące, a tym samym niezdrowe. Dziś specjaliści od żywienia kładą nacisk na ich inne wartości.
Przede wszystkim na długo zapewniają uczycie sytości, a spożywane w odpowiedniej ilości nie tuczą. Warto zauważyć, że tuczące są głównie dodatki do klusek i pierogów, a więc tłuste zawiesiste sosy lub tłuste sery. Można je zastąpić warzywami i lekkimi sosami. `Najlepsze przepisy na kluski i pierogi` to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia oraz lęku o swoje zdrowie i figurę
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Prószyński Media |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 09.12.2015 |