książka
Wydawnictwo Olimp Media |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Przekonaj się, jak aromatyczne zioła i przyprawy mogą podnieść walory rozmaitych dań mięsnych.W niniejszej książce prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym niepowtarzalnego smaku nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne w naszej kuchni, np. czarny pieprz, majeranek, tymianek, rozmaryn czy czosnek, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia, imbir czy anyż.
Dowiesz się, jak przyrządzić pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę duszoną w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem, czosnkową golonkę, anyżowe żeberka oraz wiele innych specjałów.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Olimp Media |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 22.03.2013 |