Łosoś i Pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów książka
Wydawnictwo Rea |
Oprawa miękka |
Opis produktu:
Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb - delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach. Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są bardzo zdrowe a ich przyrządzenie nie zajmuje zbyt dużo czasu. Szef kuchni odkryje sekrety kulinarne i nauczy was przygotowawać i podawać potrawy tak, jak w najlepszych restauracjach.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Rea |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 11.06.2010 |