Łosoś i Pstrąg

Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

książka

Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb - delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach. Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są bardzo zdrowe a ich przyrządzenie nie zajmuje zbyt dużo czasu. Szef kuchni odkryje sekrety kulinarne i nauczy was przygotowawać i podawać potrawy tak, jak w najlepszych restauracjach.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 11.06.2010

RECENZJE - książki - Łosoś i Pstrąg, Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

4.5/5 ( 6 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0