Fotografia żywności od kuchni

książka

Wydawnictwo Galaktyka
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

  Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie.
  Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło - to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.
  Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Galaktyka
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 21.03.2014

RECENZJE - książki - Fotografia żywności od kuchni

4.4/5 ( 11 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    3
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0