Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Przyjaciółka   Książka 37,28 zł
Paderborn Langer Tom 2   Książka 32,93 zł
Tajemnica domu Uklejów   Książka 37,99 zł

Fizjologia smaku (twarda)

książka

Wydawnictwo Państwowy Instytut Wydawniczy
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Anthelme Brillat-Savarin (1755 - 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz - mimo okresu niełaski - pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej - dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Państwowy Instytut Wydawniczy
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 24.04.2015

RECENZJE - książki - Fizjologia smaku

4.6/5 ( 14 ocen )
  • 5
    12
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1