ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego (twarda)
książka
Wydawnictwo Znak |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej!Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce - erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Znak |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 18.03.2017 |