Encyklopedia domowych wyrobów (twarda)

Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło

książka

Wydawnictwo SBM
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: SBM
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 28.08.2014

RECENZJE - książki - Encyklopedia domowych wyrobów, Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło

4.4/5 ( 18 ocen )
  • 5
    12
  • 4
    3
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    1

ewa

ilość recenzji:4

brak oceny 18-10-2018 08:31

Zweryfikowany zakup

Autor tej opinii jest naszym klientem. Kupił ten produkt w naszym sklepie.

TAK TAK i jeszcze raz TAK, jedna z najlepszych pozycji kulinarnych w mojej kuchni, przepięknie zilustrowana, bardzo czytelnie wszystko opisane, i bardzo cenne, praktyczne i przydatne informacje, myślę, że ta książka powinna znaleźć się na każdej kuchennej półce z przepisami, bardzo POLECAM