DIETETYKA. Żywiene zdrowego i chorego człowieka

książka

Wydawnictwo PZWL
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Aktualna wiedza z zakresu żywienia w różnych grupach ludności i w różnych schorzeniach
Nowo opracowane wartości odżywcze produktów żywnościowych
Nowe diety stosowane w leczeniu żywieniowym
Zalecenia dotyczące żywienia niemowląt i dzieci
Zapotrzebowanie na białko, tłuszcze, węglowodany, witaminy
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: PZWL
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 19.04.2009

RECENZJE - książki - DIETETYKA. Żywiene zdrowego i chorego człowieka

4.1/5 ( 15 ocen )
  • 5
    8
  • 4
    4
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    1