DIETETYKA. Żywiene zdrowego i chorego człowieka

podręcznik

Wydawnictwo PZWL
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Jest to nowoczesny podręcznik skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych, do­stosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szczegółowo zostały przedstawione rodzaje diet i sposoby ich zastosowania.
Przejrzyste i klarowne omówienie zagadnień oraz zawarte w podręczniku informacje o nowościach na rynku farmakologicznym i spożywczym sprawiają, że książka może być przydatna także dla osób zawodowo niezwiązanych z tym tematem.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: PZWL
Oprawa: miękka
Okładka: miękka

RECENZJE - Podręcznik - DIETETYKA. Żywiene zdrowego i chorego człowieka

4.3/5 ( 19 ocen )
  • 5
    12
  • 4
    4
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    1