Boże Narodzenie. Kuchnia świąteczna (twarda)
książka
Wydawnictwo Świat Książki |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Od Wigilii z zupą rybną `trochę naszą, trochę orientalną`, po noworoczną ucztę z indykiem w kasztanach. Może `Wigilia jak u babci z Kresów`, z karpiem zapiekanym z chrzanem i śliwkami, albo `Wigilijna kolacja - postna, ale wykwintna` z łososiem, pieczonym w cieście francuskim? A Bożonarodzeniowy obiad? `Klasyka z odrobiną szaleństwa` w postaci rosołu z... winem porto, czy `Obiad jak królewska uczta` z pasztetem cielęcym z gruszkami w winie. Wspaniałe przekąski na Sylwestra i regenerujące zupy na Nowy Rok. Autorka dokładnie wyjaśnia, co, jak i kiedy przygotować, bo czasem trzeba zacząć przynajmniej kilka dni wcześniej. Inspirujące!
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Świat Książki |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 12.11.2012 |