Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Przyjaciółka   Książka 37,28 zł
Paderborn Langer Tom 2   Książka 32,93 zł
Tajemnica domu Uklejów   Książka 37,49 zł

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności (twarda)

książka

Wydawnictwo WNT Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.

Jest to jedyne na polskim rynku opracowanie będące bogatym źródłem wiedzy z pogranicza biologii, biochemii, immunologii, fizjologii, chemii żywności i dietetyki, które zakresem materiału i głębią ujęcia tematu ściśle odpowiada wymaganiom stawianym interdyscyplinarnemy podejściu do zagadnienia białek i peptydów w żywności i jego wieloaspektowej analizie.

Książka jest przeznaczona dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych, szczególnie takich kierunków, jak technologia żywności i żywienia człowieka, dietetyka, biotechnologia, biologia, farmacja, towaroznawstwo i pokrewne.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: WNT Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 12.01.2010

RECENZJE - książki - Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

4.5/5 ( 6 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0